نظر سنجی کیفیت آموزش الکترونیک

نظارت بر برگزاری کلاسهای الکترونیکی دانشگاه

دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه  کیفیت چگونگی  برگزاری کلاسهای الکترونیکی را به نظرسنجی گذاشت

همزمان با تشکیل کلاسهای تئوری به صورت الکترونیکی دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور ،  بر اساس دستور جلسه قرار گاه جهادی مقابله با شیوع ویروس کرونا در دانشگاه های سراسر  استان در نظر دارد میزان رضايتمندي از روند برگزاری کلاس ها در نیمسال دوم سال تحصیلی  99-98 را از طریق نظرخواهی دانشجویان مورد ارزیابی قرار دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان  ، دکتر پژمان  محمدی  مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری  با اعلام این خبر گفت : برگزاری منظم و با کیفیت کلاسهای الکترونیکی برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار است و تلاش می کنیم تا با کمک همکاران و دانشجویان شاهد برگزاری کلاسهایی با سطح کیفیت بالا باشیم ،  لذا از عموم دانشجویان دانشگاه پیام نور استان تقاضا می شود با تکمیل فرم ارزشیابی مربوطه  در بازه زمانی 29الی 8 خرداد ماه 99سال جاری ،  دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه را در بهبود کیفیت برگزاری کلاسها یاری نمایند.

وی تصریح کرد : اطلاعات وارد شده در فرم مذکور تنها در اختیار دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان قرار می‌گیرد و هیچگونه اطلاعات شخصی از دانشجویان گرامی خواسته نخواهد شد .ج

جهت ورود به فرم  نظرسنجی برگزاری کلاس های الکترونیکی دانشگاه پیام نور استان  چهارمحال و بختیاری از لینک ذیل استفاده نمایید.

لینک پرسشنامه دانشجویان